Show Specials en Themadagen 

Evenementenkalender

Luxe-familieontbijt met sint en pietVerwen uzelf en de hele familie met een luxe-sinterklaasontbijt op zondag 6 december 2020

 

 

 

Van 10u00 tot 11u30 staat er op de dag van het allergrootste kinderfeest een weelderig ontbijtbuffet voor u gepresenteerd met verschillende broodsoorten (waaronder houthakkersbrood, breughelbrood, krentenbrood en luxebroodjes), een vijftiental soorten vlees- en kaasbeleg, huisgemaakte salades, vers fruit, een uitgebreid assortiment minikoffiekoekjes en nog veel en veel meer. Er is ook een warm gedeelte met vers gekookte eieren, spek met eieren en balletjes in tomatensaus. U hoeft zeker niet met honger van tafel te gaan.

Koffie en thee worden à volonté uitgeschonken en om u helemaal in feeststemming te brengen, zijn er bubbels of sinaasappelsap als aperitief.                   

 

 

Prijs: € 30,00 per persoon, tweede persoon gratis!

(kinderen jonger dan 2 jaar worden niet verrekend, kinderen ouder dan 2 vallen onder de 1+1-actie)

Reserveren verplicht! 


Mocht het weer het toelaten, kunnen de kinderen zich al vanaf 10u00 volop uitleven in onze speeltuinSinterklaas rijdt ons huisje zeker niet stilletjes voorbij. Hij komt langs met een leuke attentie voor iedere bezoeker!

Wie dat wil, kan vanaf 14u00 ook nog eens genieten van livemuziek met The New Mosquito Band! Kortom, een ideale uitstap voor de hele familie.

U kan gratis gebruikmaken van onze ruime parking, vestiaire en sanitaire voorzieningen.
Bijkomende dranken en dranken na 11u30 worden bijkomend afgerekend.


terug naar overzichtVul onderstaand formulier in om te reserveren :Naam
Adres
Woonplaats
Tel. / GSM
Email
 
Aantal personen
Gewenste datum
Open kalender popup
 

Vragen en opmerkingen