r Nieuws van DE KAASBOERIN : middagshows, restaurant, feesten, evenementen, daguitstappen, huifkar, schoolreizen

Laatste nieuws...

Evenementenkalender

Jobstudenten gezocht!!

Zoals ieder jaar zoeken wij bij De Kaasboerin nog enkele toffe, gemotiveerde studenten om ons een handje toe te steken tijdens de zomermaanden. Zin om een centje bij te verdienen met een boeiende, gevarieerde horecajob? Laat ons gerust iets weten!


2 Fonkelnieuwe fietstochten vanuit De Kaasboerin!

In haar 25ste jubileumjaar 2018 gaat De Kaasboerin van start met 2 prachtige fietstochten. Voor € 5 ontvangt u een deelnameformulier met daarop een bon voor een heerlijke fietsschotel. Brengt u de fotozoektocht tot een goed einde, maakt u bovendien kans op enkele prachtige prijzen, waaronder 2 fonkelnieuwe Batavus-fietsen.


Vrijdag wekelijkse sluitingsdag

Beste klanten, opgelet! Vrijdag is voortaan onze wekelijkse sluitingsdag. Voor groepsreserveringen maken wij hierop graag een uitzondering.


Zondagontbijt 2018

Onze ontbijtactie op zondag loopt nog steeds als een trein. Daarom loopt ze ook in 2018 gewoon door. Iedere eerste persoon betaalt € 18,95 voor ons riante ontbijtbuffet tussen 10u00 en 11u30; iedere tweede schuift gratis mee aan!


Het zomert in De Kaasboerin!

In juli en augustus 2018 is er weer heel wat op til in De Kaasboerin. Ontdek snel wat we allemaal voor u in petto hebben.


Verjaardagsactie

In de maand van uw verjaardag zetten wij u graag extra in de bloemetjes met een bijzondere actie. 


Gewijzigde openingsuren

Let op! We zijn voortaan elke vrijdag gesloten


Smulpapen in de Kempense Meren

De Kaasboerin is één van de 12 horecazaken die deelnemen aan alweer de twaalfde editie van de Smulpapenroute in Balen, Mol en Retie. 


Het enige echte Steppegras

De Kaasboerin serveert het enige echte Steppegras: fijne, krokante frietjes met vlees en saus naar keuze. Een specialiteit van het huis.


De Kaasboerin & de Snoeperkestocht

Een mooie fietstocht maken en onderweg genieten van allerlei lekkernijen.