Ontbijten

Evenementenkalender

Zondagontbijt 2018, 1 + 1 gratis

Ook in 2018 kunt u met z'n tweetjes, met de vriendenkring of met de voltallige familie aanschuiven aan een riant ontbijtbuffet op zondagochtend tussen 10u00 en 11u30 in De Kaasboerin.

Het buffet omvat een uitgebreid assortiment brood en broodjes, zoetwaren, een tiental soorten kaas en charcuterie, gerookte zalm, diverse salades, spek met eieren, vers fruit, kleine zoete hapjes ... eigenlijk te veel om op te noemen. Koffie en thee worden à volonté uitgeschonken en als u dat wenst is er een lekker glaasje bubbels of sinaasappelsap voorzien. U zult zeker niet met honger of dorst van tafel gaan!

Via deze link ontdekt u op welke zondagen u voor deze actie bij ons terecht kunt. Reserveren is verplicht!

 

De prijs van dit alles bedraagt slechts € 18,95 per persoon. Iedere 2e persoon eet gratis mee!

(kinderen jonger dan twee worden niet verrekend, vanaf 2 jaar geldt de 1+1-aanbieding aan € 18,95 p.p.)

Ook nuttig om te weten: maandag 2 april 2018 is er ons Luxe-paasontbijt met bezoek van de paashaas en zondag 2 december 2018 verwelkomen we u graag op ons Luxe-familieontbijt met bezoek van sint en piet (beiden € 25 p.p., 1 + 1 gratis).

Bij droog weer kunnen de kinderen aansluitend ravotten in onze grote, volledig omheinde speeltuin, terwijl de volwassenen rustig verpozen op ons terras. Of u maakt een mooie wandeling in het prachtige ons omringende bos- en heidegebied. Bovendien is er iedere zondag vanaf 14u00 een dansmiddag met gratis livemuziek.