> Shows   >
Fanbals

Fanbals

Evenementenkalender

Tal van topartiesten vieren ieder jaar hun fanbal of verjaardag in De Kaasboerin. Zij doen dit natuurlijk niet alleen: deze feestmiddagen zijn doorspekt van de gastoptredens, het ene nog straffer dan het andere. Hieronder vindt u alvast een handig overzicht.

Verjaardagsshow Davy Dilamo

Op 26 mei 2018 is Davy Dilamo bij ons het feestvarken. O.a. Frank Gallan en Ive Renaerts zorgen die dag samen met hem voor een boeiende verjaarsshow. Van harte gefeliciteerd!


Fandag Bobby Prins met orkest

Op 21 oktober 2017 brengen tal van artiesten, waaronder Salim Seghers en Danny Fabry, een bezoek op de fandag van Bobby Prins met de Prins Jr. Band.


Verjaardagshow Kurt Crabbé

Vier samen met ons de verjaardag van Kurt Crabbé op zondag 12 november 2017. Luc Steeno, Bandit, Herbert Verhaeghe, Ive Renaerts, Jenny J, Mieke en Luc van Meeuwenzijn zijn alvast van de partij!


Verjaardagsparty van Marjan Berger

Op zondag 5 augustus 2018 viert Marjan Berger haar verjaardag in De Kaasboerin samen met tal van verrassingsgasten... en u natuurlijk!


Fan- & Verjaardagsbal Salim Seghers

Salim Seghers blaast 70 kaarsjes uit in 2018 en viert dit op zondag 12 augustus met een geweldige artiestenparade in De Kaasboerin. 


Verjaardagsfeest Luc van Meeuwen

Een middag vol muziek met optredens van Luc van Meeuwen en een hele resem collega-artiesten op zondag 26 augustus 2018.terug naar overzicht