Middagshows

Evenementenkalender

Hieronder kan u ons actueel programma voor onze middagshows vinden.
Klik op een middagshow naar keuze, of zoek op datum in de kalender hiernaast.
Heeft u nog vragen? Contacteer ons hier.

 

De Grote Kaasboerin Kerstrevue

Vanaf 10 december 2018 liggen er bij ons cadeautjes van Frank Gallan, Bandit, Mieke en Luc van Meeuwen onder de kerstboom. De magie van Kerstmis hangt dan al volop bij ons in de lucht, maar ook die van Nikolini Magic. De sterren van de Stardancers tonen u de weg... niet naar Betlehem, maar naar onze gezellige zaal in Mol, Postel.


Kaasboerin Wintermatinee

Op 21, 22, 23 en 24 januari 2019 kunt u zich in barre tijden komen verwarmen aan de stem van Gunter Neefs. Ook Filip D'haeze, De Melando's, PC Brown, Freddy Davis en Magic Alfred & Trix gooien een spreekwoordelijk blokje op het vuur. Gezelligheid troef!


Vuurwerk in De Kaasboerin

Oscar Harris steekt vanaf 11 februari 2019 het vuur aan de lont in De Kaasboerin. Nog van de partij: Davy en Sasha, Daisy Thys en Patrick Onzia en Duo Mystika. Uiteraard wordt deze show van spetterende dansmoves voorzien door het Stardancers Showballet.


Dolle Pret met Nonkel Jef, den Izzi en Odette

In maart 2019 hebben Michael Lanzo, Phil Kevin, Salim Seghers, Diana More en het Stardancers Showballet dolle pret met Nonkel Jef, den Izzi en Odette. Een middag nokvol aangename muziek en ongebreidelde boerenlol!


Music Magic Show

Op 1 april 2019 start onze reeks Music Magic Shows met Vader Abraham, Danny Fabry, Luc van Meeuwen, Ome Tinus & Tante Door, Nikolini Magic en het Stardancers Showballet. Daar in dat niet zo kleine café aan de grens ;)  


Lach-, luister- en meezingshow

Vanaf 7 oktober 2019 kunt u komen lachen, luisteren en meezingen met Luc Steeno, De Popkoning, De Havenzangers, Marjan Berger, Ive Renaarts. Het dansen nemen de jongens en meisjes van het Stardancers Showballet voor hun rekening.


Toppers van Toen en Nu

Vanaf 4 november blikken we terug in de tijd met Bobby Prins en enkele leuke coveracts van oude glorieeën (Pussycat en Boney M). Frank Galan is van de partij, maar ook Kurt Crabbé, Herbert Verhaeghe, Animolly en het Stardancers Showballet dragen hun steentje bij.


Sfeervolle Kerstshow

In december 2019 moet u het thema van onze middagshow natuurlijk niet al te ver gaan zoeken. Het is dan al Kerstmis wat de klok slaat. Klokken van dienst: David Vandijck, Bandit, Mieke en Maarten Cox. Wim Quirijnen zorgt voor de vrolijke noot.terug naar overzicht