Middagshows

Evenementenkalender

Hieronder kan u ons actueel programma voor onze middagshows vinden.
Klik op een middagshow naar keuze, of zoek op datum in de kalender hiernaast.
Heeft u nog vragen? Contacteer ons hier.

 

Knotsgekke Show III

In februari 2018 zijn we alweer toe aan een derde, fonkelnieuwe editie van onze Knotsgekke Show, een dolkomische revue met een sublieme cast onder leiding van Jan van Dyke. Lachen, gieren, brullen, maar natuurlijk ook genieten van mooie muziek en een vleugje magie.


Leve-de-Lenteshow

Vanaf 12 maart 2018 houden we al volop lente in De Kaasboerin! Lindsay, Henk Wyngaard en tal van andere artiesten zorgen voor de nodige voorjaarskriebels.


Vlaamse Reuzenshow

Vanaf maandag 16 april 2018 zetten wij enkele flamboyante Vlaamse grootheden in onze spotlights. Giganten van dienst Koen Crucke, David Vandyck, Udo, Salim Seghers en Margriet Hermans bezorgen u een reuzegezellige showmiddag!


Vol Ambiance de Herfst in

Luc Steeno, De Deurzakkers en Lissa Lewis laten in oktober 2018 het vallen van de bladeren niet geruisloos voorbijgaan. Integendeel, samen met enkele andere collega's geven ze er een serieuze lap op!


Carrousel vol Levensliedjes

Corry Konings, Paul Severs en Bobby Prins nemen u vanaf 12 november 2018 mee voor een beklijvend ritje op de Carrousel van het Levenslied. Albert zorgt tijdens deze sfeervolle middagen voor een komische toets.


De Grote Kaasboerin Kerstrevue

Vanaf 10 december 2018 liggen er bij ons cadeautjes van Frank Gallan, Bandit, Mieke en Luc van Meeuwen onder de kerstboom. De magie van Kerstmis hangt dan al volop bij ons in de lucht, maar ook die van Nikolini Magic. De sterren van de Stardancers tonen u de weg... niet naar Betlehem, maar naar onze gezellige zaal in Mol, Postel.terug naar overzicht