Show Specials en Themadagen

Evenementenkalender

Hieronder kan u onze nieuwste show specials, thema-dinnershows en familiedagen vinden. 
Let op! Dit zijn doorgaans éénmalige events, snel reserveren is aangeraden!
Heeft u nog vragen? Contacteer ons hier.

 

Nieuwjaarsrendez-vous met Eddy Smets & Letty Lanka

De Nieuwjaarsdans- en hapjesnamiddag met Eddy Smets en Letty Lanka op zondag 6 januari 2019 is naar goede gewoonte onze eerste dansmiddag van het nieuwe jaar. Van harte welkom!


Luc Van Meeuwen toast op 2019

Klink op zondag 13 januari samen met Luc Van Meeuwen en enkele bijzondere gasten op een voorspoedig 2018!


Groot Smartlappenfestival 2019

Het levenslied van 1958 tot nu met de Dutch Show Company en gastoptredens van Corry Konings op zaterdag 19 januari 2019. In een typisch smartlappeninterieur komen de allergrootste Vlaamse en Nederlandse artiesten bij ons op de koffie.


Muzikale Tour d'Amour

Beleef op zaterdag 9 februari 2019 de mooiste valentijn in jaren met een romantisch diner en optredens van Frank Gallan, Michael Bublé (coveract), The Carpenters (coveract), Luc van Meeuwen, Marjan Berger en het Stardancers Showballet!


Luxe-valentijnontbijt met livemuziek

Verras uw wederhelft met een romantisch valentijnbuffet op zondag 10 februari 2019... of kom gezellig met de hele familie. Duo Bien & Cuit zorgt voor een gepast achtergrondmuziekje.


Miekes Muziekmatinee

Op zaterdag 23 februari 2019 is ons Mieke weer een graag geziene gast in De Kaasboerin. Ze komt natuurlijk niet alleen: ook Bandit, Nathan, Luc van Meeuwen en Jordy van Loon leveren die middag hun muzikale bijdrage!


Robby's Artiestenparade

Zaterdag 23/03/'19 presenteert Robby Key zijn eigenste Artiestenparade in De Kaasboerin, een onderhoudend showprogramma barstensvol optredens van ontgonnen en onontgonnen talent.


Marjans Muzikale Middagtrein

Op zaterdag 30 maart 2019 pikken De Melando's, Salim Seghers, Maarten Cox en Wim Leys hun wagonnetje aan, aan Marjan Bergers Muzikale Middagtrein. All aboard!!!!


Culinaire en muzikale paasdinnershow

Lekker genieten van een show op zijn paasbest met Herbert Verhaeghe, Phil Kevin, Kees Versluys, Alwin, Donna Lynton, Danny Everett en het Stardancers Showballet op zondag 21 april 2019.


Luxe-familieontbijt met bezoek van de paashaas

Uitgebreid ontbijten met de hele familie op paasmaandag 22 april 2019 tussen 10u00 en 11u30. Iedere tweede persoon eet gratis! Ook de paashaas zal er zijn met een attentie voor iedere bezoeker en voor de kleinsten een gratis ritje op onze draaimolen. 


Bandit & The Ladies

Op zaterdag 27 april 2019  staat Bandit met enkele prachtdames op de planken in De Kaasboerin. Dit jaar zijn dat MiekeCelien en een vierkoppig ladiesballet.


Moederdagdinnershow

Op zondag 12 mei 2019 zet Gunther Neefs samen met o.a. Mieke en De Havenzangers alle moeders, moekes, makes en mama's in de muzikale bloemetjes.


Luxe-pinksterontbijt

Ook op pinksterdag 9 juni 2019 kunt u bij ons met de hele familie tussen 10u00 en 11u30 komen ontbijten. Het ontbijt wordt uitgebreid met een Mols streekgerechtenbuffetje en bovendien eet iedere tweede persoon gratis!


Pinkstermaandagshow

Op pinkstermaandag 10 juni 2019 blazen Marjan Berger en Kurt Crabbé samen met enkele andere rasartiesten deze nogal kleurloze feestdag nieuw leven in met onze bonte Pinkstermaandagshow!


Zomerfestijn met Frank & Christel Gallan

Zaterdag 22 juni 2019 is het al meteen zomeren geblazen in De Kaasboerin. Frank & Christel Gallan zijn dan samen met special guest Herbert Verhaeghe de zonnetjes in huis!


De Kaasboerin Zomerparade

Op zondag 28 juli 2019 zorgen tal van artiesten voor een allround muziekfestijn. Bandit, Kurt Crabbé, Luc van Meeuwen, Ingrii, John Horton, duo Danny & Marleen en Freddy Davis paraderen dan over het podium van De Kaasboerin.


Foute Muzikale Zomerbingo NIEUW!!!

Op 12 augustus 2019 organiseert de familie Sanseveria voor het allereerst haar Foute Muzikale Zomerbingo in De Kaasboerin. Vooraf geniet u à volonté van een grandioos koud zomerbuffet, daarna van een oergezellige middag...


Luxe-hemelvaartontbijt

Ook op Hemelvaartsdag 15 augustus 2019 kunt u bij ons met de hele familie tussen 10u00 en 11u30 komen ontbijten. We maken er dan een zomers buffet van met o.a. frisse huisgemaakte slaatjes en zelfgebakken flensjes met poedersuiker.


Magic & Music Dinnershow

Laat je op 18 augustus 2019 meeslepen in de wondere wereld van de magie… en het magische universum van de muziek met Nikolini, Youston, Take II, Danny Diego, Luna Sylver en het Stardancers Showballet.


Komische Travestie-revueshow III

Op dinsdag 17 september 2019 maken De Stardiva's al voor het derde jaar op rij het podium van De Kaasboerin onveilig met een dolkomisch en glamoureus travestiespektakel. Er is ook een gastoptreden van Youston en Marc Stans zorgt voor de nodige muzikale opvulling.


Jukebox-dinnershow

Een gloednieuwe middagshow op zaterdag 21 september 2019, waarbij alle artiesten één voor één vanuit een grote jukebox op het podium verschijnen. Ze brengen hun bekende en hedendaagse repertoire, afgekruid met een vleugje nostalgie!


Luxe-familieontbijt met sint en piet

Wie zoet is krijgt lekkers! Lekker uitgebreid ontbijten met de hele familie op zondag 1 december 2019 tussen 10u00 en 11u30. De prijs bedraagt € 28 per persoon, iedere 2e eet gratis. Sinterklaas en zijn beste vriend komen natuurlijk ook langs met een leuke attentie voor de allerbraafsten ...terug naar overzicht