Lenteprogramma 2022

Op deze pagina vindt u een handig overzicht van al onze shows en evenementen voor april, mei en juni 2022.
Bovendien kan u op zondagen heerlijk komen ontbijten: klik hier voor de beschikbare data,
en zijn er nog steeds de gratis muziek- en dansnamiddagen: klik hier voor een overzicht

April

Luc Caals Jubileumshow 70/50

Luc Caals viert zijn jubileum op 18, 19, 20 & 21 april 2022 bij ons in De Kaasboerin. Voor deze spetterende show brengt hij Ann De Winne, Rafael, Sam Verhoeven en Marc Stans mee. Het belooft een onvergetelijke middag te worden, uniek in Vlaanderen.  

Margriet & De Mannen

Margriet Hermans tapt op zaterdag 2 april 2022 sappige moppen in het gezelschap van enkele kloeke manskerels. Haar warme bulderlach zal ongetwijfeld door de hele Boerin weergalmen…

Luxe Lenteontbijt

Op 10 april hebben weer een luxe lenteontbijt voor de hele familie op onze planning staan. Een uitgebreid buffet en ook de Paashaas komt op bezoek met een leuke attentie voor iedereen. 

Paasdiner Show

De Paashaas is weer in het land. Hij brengt ons niet alleen heel veel chocolade maar ook een prachtige shownamiddag met Frank Galan, Ive Renaerts, Danny & Marleen, Jordy Vannett, Jennifer Berton en Robin McRay. Een fris lentemenu met de eerste asperges brengt deze middag op smaak.  

Paasdiner Show

WILLY SOMMERS is vandaag te gast in De Kaasboerin tijdens een heuse schlagernamiddag. Rene Redley, Gunther F, Andrea Schön, Adje Palen en Johnny Claye vervolledigen ons podium.  Dit belooft een niet te missen feestje te worden.  

Revue Royale

Zaterdag 24 april, de derde voorstelling van onze eigen revue show. Een avond vol muziek, dans, humor en lekker eten. Onze cast van dienst: Luc Caals, PC Brown, The Supermodels, The Stardancers en Duo Real Time.

Mei

Van Heintje tot Hein Simons

Op 9, 10, 11 & 12 mei 2022 is Hein Simons bij ons te gast. “Heintje”, nog altijd het populairste kindsterretje ooit, treedt dan in duet met zijn jongere ik en wordt bijgestaan door Mieke, Luc van Meeuwen, Arturo Cardini en Kurt Crabbé

Moederdag Dinershow

Moeders, moekes, maatjes en mama’s, zet u schrap! Op 8 mei worden jullie extra in de watten gelegd met een feestelijke dinnershow. Want jullie zijn het waard!

Muzikale voltreffers in aspergetijd

“Oh yeah!” Op zaterdag 21 mei 2022 knallen o.a. Sergio en Kurt Crabbé de ene muzikale voltreffer na de andere door De Kaasboerin. Maar eerst eten natuurlijk: een viergangenmenu met asperges in de hoofdrol!

Juni

Roy Orbison Akoestisch

Op zaterdag 4 juni 2022 brengt Bandit samen met 5 livemuzikanten een akoestische ode aan één van zijn grootste helden: “The Big O”. Wij voelen de kippenvelmomenten nu al aankomen. 

Op 5 juni hebben weer een luxe ontbijtbuffet voor de hele familie op onze planning staan. Ons welgekend assortiment met extra Molse streekproducten en frikadellen met kriekjes.
Smullen maar! 
Voor de kleinsten onder ons is er ook gratis kindergrime.

Vaderdag Luxe ontbijt voor de hele familie

Op 12 juni hebben weer een luxe ontbijtbuffet voor de hele familie op onze planning staan. Vandaag breiden we ons assortiment uit met Postelse abdijkazen, penzen van Jef Janssen en pannenkoeken.
Smullen maar! 

Revue Royale

Zaterdag 18 juni, de vierde voorstelling van onze eigen revue show. Een avond vol muziek, dans, humor en lekker eten. Onze cast van dienst: Luc Caals, PC Brown, The Supermodels, The Stardancers en Duo Real Time.

Steppegras - Speciale Actiedag

Zaterdag 25 juni, kan u Steppegras eten met het hele gezin voor slechts €19.50 per persoon. U heeft keuze uit verschillende vis- en vleesgerechten. 
Genieten kan u tussen 17u00 en 20u30.

november

december 2021

januari
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
29
30
1
2
3
4
5
Events for 1 december
Geen evenementen
Events for 2 december
Geen evenementen
Events for 4 december
Events for 5 december
6
7
8
9
10
11
12
Events for 6 december
Events for 7 december
Events for 8 december
Events for 9 december
Events for 11 december
Events for 12 december
13
14
15
16
17
18
19
Events for 13 december
Geen evenementen
Events for 14 december
Events for 15 december
Events for 16 december
Events for 18 december
Geen evenementen
20
21
22
23
24
25
26
Events for 20 december
Geen evenementen
Events for 21 december
Geen evenementen
Events for 22 december
Geen evenementen
Events for 23 december
Geen evenementen
Events for 25 december
Events for 26 december
27
28
29
30
31
1
2
Events for 27 december
Geen evenementen
Events for 28 december
Geen evenementen
Events for 29 december
Geen evenementen
Events for 30 december
Geen evenementen
Events for 2 januari