Luc Caals

Als zanger, acteur en komiek heeft hij al veel artistieke km’s op z’n teller staan. Hij was 16 jaar lang artistiek directeur van Bredene Palace en werkte in de jaren 90 mee aan de Bobbejaanlandshows van Bobbejaan Schoepen. Bekendheid bij het grote publiek kreeg hij door zijn theaterrollen bij het Echt Antwaarps Theater en zijn rollen in tv-programma’s. Naast succesvolle kleinere optredens vulde Luc Caals met ‘Caals zingt Hazes’ ook de Antwerpse Lotto Arena. Jarenlang was hij in de zomermaanden de koning aan zee en schitterde hij in de Blankenbergse zomerrevue en de Middelkerkse ‘Caals Comedy Club’.

The Supermodels

Deze showgroep werd opgestart door Daisy Divine, die zelf al meer dan 20 jaar op de planken staat. Ze heeft in alle grote showtempels van het land het kot op stelten gezet. Ze staat bekend om haar getrainde gelaatsspieren en komische stand-uptalent. Aangevuld door Miss Stephany, is dit duo niet te stoppen. Deze laatste werd in 2017 gekroond tot Miss Travestie België. Alsof dat nog niet genoeg was, won ze in 2020 de wedstrijd opnieuw toen ze het opnam tegen de Missen van de afgelopen 10 jaar. Ze staan dan ook garant voor heel veel pluimen, glitter en glamour met de nodige lach en traan. 

PC Brown

Klasse, talent, stijl… Dat is waar deze PC Brown voor staat. Hij is niet alleen een voortreffelijk zanger die steeds afgeborsteld op het podium verschijnt; met zijn hagelwitte glimlach en zijn donkerbruine ogen is hij ook nog eens leuk om naar te kijken. PC Brown is zeker niet voor één muziekstijl te vangen. In een vingerknip schakelt hij over van Vlaamse hits over pop naar klassiek, van musical naar soul, van reggea naar hiphop en dat allemaal in een waaier aan talen. Eigentijds entertainment met de klasse van de crooners uit de jaren ’60.

Duo Real Time

Duo Real Time is multi-functioneel. Tijdens het tafelen zorgen ze voor een rustig achtergrondmuziekje, om er daarna stevig de beuk in te gooien met bekende hits en meebrullers van de seventies tot de twenties. Zangeres Sandy, al 25 jaar in het vak, doceert zang en piano aan de kunstacademie in Leuven. Met zijn 40 jaar ervaring, doet all-roundmuzikant Marc Stans daar nog een schepje bovenop. Hij toerde niet alleen met zijn eigen bands door België en Nederland, maar ook als begeleider van bekende artiesten. Samen hoppen ze gezwind van het ene genre naar het andere… Vragen staat vrij!

The Stardancers

De Stardancers zijn op dit moment één van de meest gevraagde dansgroepen in België, Luxemburg en Nederland. Sinds de opstart in 2008 staan ze garant voor een stevig showgehalte, voorzien van een schitterende choreografie, afgewerkt met bijpassende outfits. Naast diverse super-uitgewerkte teamshows, hebben ze zich uiteraard ook verdiept in diverse dansstijlen, zoals bv. rock-‘n-roll, latin, boogiewoogie, en vele andere thema’s… Alles kan!