Bourgondisch 6: Jachtmenu

Beschrijving

11u30: Aankomst in De Kaasboerin

12u00: Jachtmenu ‘St.-Hubertus’
– Bospaddenstoelensoep met truffelsalsa
– Paté van ree met compotte van rode ui en toast
– Ragout van klein wild met gebraseerd witloof, fijne spruitjes met spek en amandelkroketjes 
– Toffee van hazelnoten en bolletje mokka-ijs

14u00: Tijd om op tocht te gaan! We laten ons rijden door pittoreske dorpjes van zowel de Belgische als de Nederlandse Kempen en laten ons uitgebreid informeren over “de jacht”. Wanneer wordt de jacht geopend? Op welk wild mag er geschoten worden? Wie was Hubertus? Jagen met vogels of vuurwapens? Jachtvergunningen? En hoe wild is ons wild? Items die de rode draad vormen van deze namiddag. We bezoeken een woonkamer van een welvarende valkenier en genieten van een heus jachttafereel met roofvolgels allerhande. Een boeiende namiddag, daar mag je zeker van zijn!

18u00: Einde van deze smaakvolle dag.
Je kan deze dag ook nog afsluiten met een maaltijd uit de brochure “Eetmogelijkheden”.

 

Prijs:

€ 34,50 per persoon

Inclusief:
Diner, activiteiten en gidsbegeleiding.
Exclusief:
Dranken en vervoer, tenzij anders vermeld.  

Te boeken:

Vanaf 15 oktober tot 30 november

Info & Reservatie