Laatste Nieuws....

Beste klanten,

De huidige overheidsmaatregelen betreffende Covid-19 bepalen dat de horeca in Vlaanderen tot nader order verplicht gesloten blijft. Zeker tot en met 30 april 2021, blijven de huidige maatregelen behouden en zijn evenementen bijgevolg verboden. 

Wanneer het weer kan en mag, gaat ons restaurantgedeelte (inclusief verjaardagsactie, zondagontbijten etc.) weer open, zij het enkel tijdens het weekend. Op weekdagen zijn wij vanaf dan helaas gesloten voor particulieren, maar maken wij, in de mate van het mogelijke, graag een uitzondering voor groepsreserveringen, feesten, etc. Dit alles binnen de grenzen van de officiële richtlijnen.

De datum van onze eerstvolgende middagshow is voorlopig nog onmogelijk te voorspellen, omdat wij daarvoor volledig afhankelijk zijn van wat op dat moment wettelijk wordt toegestaan. Wij houden u hieromtrent op de hoogte. Reeds gedane reserveringen/betalingen voor uitgestelde shows blijven geldig voor latere beschikbare data. Van zodra wij precies weten hoe en wanneer wij mogen heropstarten, wordt u hieromtrent persoonlijk gecontacteerd.

Niettegenstaande blijven wij niet stilzitten. Ons programma voor de rest van 2021 ligt, in afwachting van het startschot, klaar om uit de startblokken te schieten. Hou dus nauwlettend deze website en onze facebookpagina in de gaten om hiervan niets te moeten missen.  

Op onze jaarkalender kunt u terugvinden welke activiteiten hoe & wanneer doorgaan. Wij proberen dit zo goed mogelijk up-to-date te houden, net zoals deze update, steeds onder voorbehoud van nieuwe of gewijzigde overheidsmaatregelen. In geval van twijfel, geeft u ons gerust een seintje.

Wie jarig is tijdens deze sluitingsmaanden, maar toch wil genieten van onze verjaardagsactie is van harte welkom op één van de beschikbare data in 2021 (ook weer onder voorbehoud van nieuwe of gewijzigde overheidsmaatregelen).

Voor verdere vragen en inlichtingen mag u ons steeds contacteren. Wij hopen u alvast spoedig in blakende gezondheid weer te mogen begroeten. Tot binnenkort!

Met vriendelijk groeten,

Het Kaasboerin-team

Schijf je in op onze nieuwsbrief