Laatste Nieuws....

Beste klanten,

Momenteel zijn wij nog volop aan het verbouwen. Door o.a. het wat langer uitblijven van bepaalde materialen kunnen we helaas nog niet heropenen op 9 juni ’21, zoals vooropgesteld.  Wanneer wij klaar met zijn met onze hernieuwde Kaasboerin (met een fijn gouden randje :),  kunnen wij weer open, binnen de grenzen van de officiële richtlijnen. Wanneer dat concreet zal zijn verneemt u via deze website, facebook en instagram. 

De datum van onze eerstvolgende middagshow is voorlopig dan ook moeilijk te voorspellen, ook al omdat wij daarvoor afhankelijk zijn van wat op dat moment wettelijk wordt toegestaan.  Wij houden u hieromtrent op de hoogte. Voorlopig is dit nog Margriet en de Mannen op zaterdag 26 juni. Reeds gedane reserveringen/betalingen voor uitgestelde shows blijven geldig voor latere beschikbare data. 

Niettegenstaande blijven wij niet stilzitten. Ons programma voor de rest van 2021 ligt, in afwachting van het startschot, klaar om uit de startblokken te schieten. Hou dus nauwlettend deze website en onze facebookpagina in de gaten om hiervan niets te moeten missen.  

Op onze jaarkalender kunt u terugvinden welke activiteiten hoe & wanneer doorgaan. Wij proberen dit zo goed mogelijk up-to-date te houden, net zoals deze update, steeds onder voorbehoud van nieuwe of gewijzigde overheidsmaatregelen. In geval van twijfel, geeft u ons gerust een seintje.

Voor verdere vragen en inlichtingen mag u ons steeds contacteren. Wij hopen u alvast spoedig in blakende gezondheid weer te mogen begroeten. Tot binnenkort!

Met vriendelijk groeten,

Het Kaasboerin-team

Schijf je in op onze nieuwsbrief