Laatste Nieuws....

Beste klanten,

Wij zijn weer open! U kunt dagelijks bij ons terecht, met uitzondering van vrijdag, onze wekelijkse sluitingsdag. Volgens de nieuwste regels bent u wel verplicht een mondmasker te dragen, wanneer u niet aan tafel zit en moeten wij u vragen om even uw contactgegevens in te vullen (met het oog op contactopsporing i.v.m. Covid-19).

Onze zaak is ook helemaal ‘coronaproof’, volgens de maatregelen en richtlijnen van onze (Belgische) overheid, met de nodige aandacht voor de geldende afstands- en hygiëneregels.

U kunt dus rustig relaxen op ons terras en in onze zaak tijdens een gezellig samenzijn met een lekker hapje en drankje. Met maximum 4 personen aan één tafel weliswaar, tenzij uw eigen “huishouden” al groter is dan 4 personen. Ook onze speeltuin is weer vrij toegankelijk voor kinderen tot 12 jaar. Wel vragen wij om, gezien de omstandigheden, zo veel mogelijk vooraf te reserveren. 

Dansen zit er in spijtig genoeg nog steeds niet in. Onze dansmiddagen met livemuziek op zondag moeten wij tot nader order dan ook voor beperkte tijd annuleren. Wel houden wij op bepaalde dins- en donderdagen tijdens de zomervakantie ons “Terrascafé” met livemuziek. Ook dan mag er helaas niet worden gedanst.

Ook buffetten zijn tot nog toe niet aan de orde. Zo zullen wij voor ons jaarlijks spareribbenfestijn ruime porties serveren, met mogelijkheid tot bijbestellen, in plaats van een all-you-can-eatbuffet. In diezelfde gedachte lanceren we dit jaar ons “Zomerontbijt 2020” op zondag, volledig aan tafel geleverd conform de huidige normen.

Onze middagshows en themashows gaan voorlopig vanaf september nog steeds door, zij het met een beperkt aantal toeschouwers op voldoende afstand van elkaar. Niet alle geplande data kunnen effectief doorgaan; indien nodig wordt u hieromtrent persoonlijk gecontacteerd. Wanneer u een showvoorstelling of optreden bijwoont, moet u voorlopig nog verplicht een mondmasker dragen (dit geldt ook voor fanbals en verjaardagsshows in augustus)!

Op onze jaarkalender kunt u terugvinden welke activiteiten wanneer doorgaan. Wij proberen dit zo goed mogelijk up-to-date te houden, net zoals deze update, steeds onder voorbehoud van nieuwe of gewijzigde overheidsmaatregelen. In geval van twijfel, geeft u ons gerust een seintje.

Wie jarig was tijdens de lockdown-maanden, maar toch wil genieten van onze verjaardagsactie is van harte welkom op één van de andere beschikbare data later dit jaar (ook weer onder voorbehoud van nieuwe of gewijzigde overheidsmaatregelen).

Van juli tot en met september zullen ook onze fietstochten weer voor u klaarliggen. Dit jaar gaan we, volgens hetzelfde concept, bovendien van start met een fonkelnieuwe “zomerwandeling”.

Voor verdere vragen en inlichtingen mag u ons steeds contacteren. Wij hopen u alvast spoedig in blakende gezondheid weer te mogen begroeten. Tot binnenkort!

Met vriendelijk groeten,

Het Kaasboerin-team

OFFICIËLE RICHTLIJNEN VOOR DE KLANT

* Wanneer u een showvoorstelling of optreden bijwoont is een mondmasker verplicht! Wanneer u zich op onze parking, in onze zaak of op ons terras bevindt, draagt u verplicht een mondmasker wanneer u zich verplaatst. Wanneer u aan tafel zit mag het mondmasker af.

* U wordt bij aankomst individueel gevraagd uw persoonlijke gegevens achter te laten i.v.m. contactopsporing ten gevolge van Covid-19. Deze gegevens worden 4 weken door ons bewaard, met alle respect voor uw privacy en daarna vernietigd.

* Reserveer zoveel mogelijk op voorhand je horecabezoek (op het terras is reserveren niet mogelijk en niet verplicht).

* Kom niet naar de horecazaak als je ziektesymptonen vertoont.

* Volg de richtlijnen die geafficheerd zijn in de zaak.

* Hou 1,5 m afstand tot andere klanten en horecamedewerkers, uitgezonderd personen in je gezelschap.

* Beperk uw verplaatsingen in onze gelegenheid: verplaats u enkel van/naar uw tafel en de toiletten.

* Hoest en nies in een papieren zakdoek of in uw elleboog.

* Zorg voor een goede handhygiëne en raak alleen voorwerpen aan die je nodig hebt.

* Onze menukaarten zijn beschikbaar in een wegwerpversie.

* Betaal zo veel mogelijk electronisch of contactloos.

* Er mogen maximaal 4 personen aan één tafel, tenzij uw eigen ‘huishouden’ (mensen die in hetzelfde huis wonen) dit aantal overstijgt.

Speciaal voor de fervente kilometervreters liggen er in juli, augustus en september 2020 weer TWEE PRACHTIGE NIEUWE FIETSTOCHTEN klaar +/- 38  en 45 km).  

Laat u de fiets liever thuis? Dat kan; tijdens diezelfde maanden kunt u namelijk onze al even adembenemende, gloednieuwe ZOMERWANDELING komen uitproberen (+/- 10km). Genoeg mogelijkheden dus, om ons groene grensgebied eens uitgebreid te komen verkennen.


Hoe werkt het? U meldt zich ter plaatse aan bij één van onze medewerkers en voor € 7,50 p.p. ontvangt dan u een deelnameformulier met daarop de routebeschrijving en een fotozoektocht. Vindt u de juiste volgorde, maakt u kans op één van vele leuke waardebons! De gelukkige winnaars worden aan het einde van het seizoen persoonlijk door ons gecontacteerd. 

Wanneer u uitgetrapt of -gestapt bent, zet u nog steeds voor hetzelfde bedrag een extra tandje bij in een heerlijke warme fiets- of wandelschotel

Reserveren is niet nodig.
Met uitzondering van vrijdag kunt u in juli; augustus en september dagelijks bij ons terecht vanaf 10.00 uur. 

Wij heten u graag van harte welkom.!

Schijf je in op onze nieuwsbrief