Algemene info daguitstappen

Al meer dan 30 jaar staat ‘De Kaasboerin’ garant voor een professionele organisatie van volledig uitgewerkte daguitstappen voor groepen en verenigingen.

Ten gevolge van de coronapandemie is er helaas heel wat veranderd. Vele van onze partners en locaties zijn bijvoorbeeld niet meer heropgestart na de lockdown(s). We dienden onze kant-en-klare daguitstappen dan ook grondig te herbekijken en aan te passen. 

Intussen hebben we weer een vijftal daguitstappen (her)uitgewerkt. Zoekt u nog een leuke invulling voor een dagtocht met uw groep of vereniging (vanaf 30 pax). Stuur dan gerust vrijblijvend een mailtje naar info@kaasboerin.be en we bezorgen u hiervan graag een overzicht. Of u belt naar 014/37 70 84 en we staan u graag te woord!

Bent u met de groep op doorreis en zoekt u nog een locatie voor een lekker, verzorgd driegangendiner, een snelle hap of een uitgebreide broodmaaltijd? Vraag dan gerust naar onze eetmogelijkheden voor groepen vanaf 25 personen. 

 

Om u al een idee te geven: zo’n daguitstap ziet er doorgaans in grote lijnen uit als volgt:

9u30:  We heten jullie graag welkom in De Kaasboerin met een lekkere kop koffie/thee met gebak. Ondertussen is de gids aangekomen en aansluitend volgt de ochtendactiviteit.

12u30: Onze koks en onze obers zorgen voor een “Menu Special”. Een heerlijke seizoenssoep, super malse kippenfilets met twee koude groenten, twee warme groenten, appelmoes, sausen, frietjes en kroketjes. En …. een lekker dessert vult de gaatjes. Aansluitend neemt de gids u mee voor de middagactiviteit.

18u00:  Einde van het dagprogramma. Maar… er kan nog nagenoten worden bij een lekker avondmaal

Wat de opvulling van de voor- en namiddag betreft: 
We sturen je op pad met enthousiaste en vakkundige streekgidsen. De aangeboden thema’s zijn telkens anders. Zowel voor- als namiddag krijgen een unieke invulling: van geleide rondritten tot bedrijfsbezoekjes, van boottochten tot abdijbezoeken, van bezoeken aan zalige Kempense dorpjes tot zelfs authentieke bezoeken aan een orgel- en accordeonverzamelaar…

Kostprijs

Prijzen zijn op aanvraag – wij maken voor u graag een offerte op maat.

Wat zit er doorgaans in onze prijs inbegrepen en wat niet?

Inclusief:
De maaltijden, uitstapjes en gidsbegeleiding.

Exclusief:
Dranken en vervoer, tenzij anders vermeld.