Lenteprogramma 2023

Op deze pagina vindt u een handig overzicht van al onze shows en evenementen voor april, mei en juni 2023.
Bovendien kan u op zondagen heerlijk komen ontbijten: klik hier voor de beschikbare data,
en zijn er nog steeds de gratis muziek- en dansnamiddagen: klik hier voor een overzicht

April

Margriet & De Mannen

Een tweede editie van dit knotsgekke showprogramma. Margriet Hermans nodigt dit maal Bandit, Filip D’Haeze, Davy Wouters en Doran uit. Het belooft weer een top namiddag te worden met de mooiste liedjes en een bulderlach tussendoor.  

Paasshow

We zetten het paasweekend in met een prachtig showprogramma. Op ons podium verschijnen vandaag: Laura Lynn, De Jongens, Bobby Prins, Dananti, Michael Angelo en Peter Cody. Zoals steeds starten we deze middag met een feestelijk diner.  

Luxe Paasontbijt

Paaszondag … een feest voor iedereen.  We serveren een luxe ontbijtbuffet met tal van eierbereidingen en zoetigheden. 
Ook komt Paashaas langs en brengt hij voor iedereen een leuke attentie mee.

Kanjers & Friends

Een feestje voor het goede doel in organisatie van Child Support Belgium en het Belgisch Kinder Kanker Steunfonds… Daarvoor stellen we onze inffff… frastructuur al eens graag ter beschikking 🙂

Van Dyck op z'n best

Nadat deze show reeds twee keer uitgesteld werd door Coronamaatregelen is het dit jaar eindelijk zover.  Op 17, 18, 19, 20, 24, 25, 26 en 27 april 2023 komt Jan Van Dyke het beste van zichzelf geven. Hij wordt bijgestaan door Jacky Lafon, Goele De Raedt, Patrick Onzia, Franky Boy en Tommeke

Deze show is voorlopig helemaal uitverkocht, maar geef u op voor de wachtlijst en we contacteren u van zodra er plaatsen vrijkomen!

Terugblik op de carrière van Tina Rosita

Een heuse rit door de rijk gevulde carrière van Tina Rosita met gastoptreden van Christoff, René Troost, Salim Seghers, René Redley, Kurt Crabbé en Jonathan Wouters.  

Back to the golden years: ABBA GOLD

We keren terug naar de tijd van glinsterende discopakken, olifantenpijpen en het wereldfenomeen ABBA. Een prachtig avondprogramma met het nummer 1 ABBA Tribute concert. U kan deze avond met of zonder menu beleven.

Mei

Dinner & Dance

Op 6 mei is het nog eens tijd voor een echt dansfeest in De Kaasboerin. Een heerlijk menu en spetterende optredens van John West, John Hospel, Dennis Smits en Sherena. 
We sluiten af met een afterparty met Dave Bullens.

Moederdagshow

Het feest van alle mama’s, moekes, bomma’s, oma’s,… 
vandaag zetten we ze in de bloemen met een sfeervolle show gebracht door 
Mieke, Johan Kalifa, Salim Seghers, Gio Vano, Freek Vanrooy en Wouter Survani. 

Roze Woensdag

Knalfeestje in het midden van de week? Waarom ook niet. Zorgen voor de sfeer: Corry Konings, Johan Heuser, Paco Garcia, De Jongens, Les Folles de Gand, The Stardancers… en jullie uiteraard 🙂

Luxe Lenteontbijt

Op Hemelvaartsdag serveren we weer een luxe ontbijtbuffet met tal van extra vlees- en vissalade en een ruime vers-fruitbar. 

Gentlemenshow

Een showprogramma met 5 gentlemens en 1 lady… dat beloofd alweer een prachtig programma te worden. We starten de dag zoals gewoonlijk met een feestelijk diner en aansluitend een muzikale show met Chris Clark, John Dennis, Wim Vercammen, Kurt Crabbé, Stijn vande Voorde en Leah Bien. 

Luxe Familieontbijt

Op pinskterzondag serveren we weer een luxe ontbijtbuffet met tal van Molse streekgerechten en een uitgebreid kinderbuffet. 

Ambiance & Schnitzelparty!

In De Kaasboerin hebben we niet veel redenen nodig om een feestje te bouwen. Et voilà… op pinkstermaandag houden we een heuse party met schnitzels, braadworsten en optredens van Frank van Weert en Danny Canters.  

Juni

Nonkel Jef 85 jaar!

Vandaag vieren we de verjaardag van Vlaanderens meest ongemanierde landbouwer. Hij wordt er al 85 en dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Een heerlijk boerenkermisbuffet, verjaardagsstaart en gastoptredens van Diana More, Johan Van Mechelen, Jaimy, Zusjes van Wanrooy en Guy Neve.  

Vaderdagshow

Het feest van alle papa’s, vake’s, bompa’s, opa’s,… 
vandaag krijgen ze allemaal speciale aandacht met een sfeervolle show gebracht door 
Luc Steeno, Ziva, Gino Verano, Perry Zuidam en James Gillespie. 

Luxe Vaderdagontbijt

Op vaderdag serveren we een heerlijk luxe ontbijtbuffet met bubbels, extra kazen en kinderbuffet met pannenkoeken.  

De Stragers Tribjoet

Vandaag brengen we ode aan de Antwerpse muziekgroep: De Stragners. 4TACT 0brengt een liveconcert met al hun bekendste hits.  Vooraf serveren we een heerlijk Antwerps feestdiner. 

Muzikaal Lentediner

Dat er gezongen wordt in De Kaasboerin bent u gewoon. Dat u vlot en vriendelijk bediend wordt ook, maar dat één en dezelfde persoon beiden combineert, ziet u niet elke dag. Wel op 17 juni, want dan serveert Benny de Zingende Ober u een lekker verzorgd viergangenmenu.

Back to the golden years: THE FORTUNES

We keren terug naar de tijd van glinsterende discopakken, olifantenpijpen en het wereldfenomeen THE FORTUNES. Een prachtig avondprogramma met de originele band. U kan deze avond met of zonder menu beleven.

Met Roy opweg naar de zomervakantie

Donderdagmiddag 29 juni blikken we al vooruit naar de zomervakantie met tal van optredens, heerlijke huisbereide vidé met frietjes, een stukje taart en een worstenbroodje om de dag af te sluiten. 

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
1
2
3
4
5
6
7
Events for 1 juli
Geen evenementen
Events for 2 juli
Geen evenementen
Events for 4 juli
Geen evenementen
Events for 6 juli
Events for 7 juli
8
9
10
11
12
13
14
Events for 8 juli
Geen evenementen
Events for 9 juli
Geen evenementen
Events for 11 juli
Geen evenementen
Events for 13 juli
Geen evenementen
Events for 14 juli
15
16
17
18
19
20
21
Events for 15 juli
Geen evenementen
Events for 16 juli
Geen evenementen
Events for 18 juli
Events for 20 juli
Events for 21 juli
22
23
24
25
26
27
28
Events for 22 juli
Events for 27 juli
Events for 28 juli
29
30
31
1
2
3
4
Events for 29 juli
Geen evenementen
Events for 1 augustus
Events for 4 augustus