Najaarsprogramma 2023

Op deze pagina vindt u een handig overzicht van al onze shows en evenementen voor september, oktober, november en december 2023.
Bovendien kan u op zondagen heerlijk komen ontbijten: klik hier voor de beschikbare data,
en zijn er nog steeds de gratis muziek- en dansnamiddagen: klik hier voor een overzicht

September

20 Jaar Hans in De Kaasboerin

20 jaar ergens werken is zeker in de horeca geen evidentie. Op vrijdag 8 september bezingen Luc van Meeuwen, Bobby Prins, Guy Neve en Jaimy onder begeleiding van de Real Time Band  de twee decennia die onze garçon Hans de Kaasboerin-gelederen versterkte.

De Marie Louise danst door de woeste orkaan!

Op zaterdag 9  september komt Bart Kaëll naar De Kaasboerin.
Een shownamiddag met zijn bekendste hits met gast optredens van René Troost, Tina Rosita, Wim Cover, Ome Tinus & Tante Door en Benny, de zingende ober.

Love Boat

TOOEEET, TOOOEEET!!! De Love Boat van De Kaasboerin vaart uit op 11, 12, 13 en 14 september met bestemming: Glitter, Glamour en Ambiance!
Een shownamiddag met  Günther Neefs, Marjan Berger, Les Folles De Gand en The Stardancers.

Diner & Dance

Op 16 september is het nog eens tijd voor een echt dansfeest in De Kaasboerin. Een heerlijk menu en spetterende optredens van Alex, Wilbert Pigmans, Monique Schellekens en Kevin Apfel.  We sluiten af met een afterparty met Dave Bullens.

Back to the golden years: THE RUBETTES

We keren terug naar de tijd van weleer waar het wereldfenomeen The Rubettes hit na hit scoorde; het belooft dus een prachtavond te worden, die u met of zonder menu kunt beleven.

Oktober

Feest in De Herfst

De herfst is reeds ingezet, maar dat wil niet zeggen dat we in een dipje vallen. Integendeel: op 2, 3, 4 en 5 oktober bouwen we een een grandioos feestje in De Kaasboerin.
Een shownamiddag met  Ray Lewis (ex-zanger The Drifters), Matthias Lens, John Terra, Pino Baresi, Mike & Wally en The Stardancers.

Riks Verjaardagsparty

Na het succes van vorig jaar, viert onze Rik ook dit jaar zijn verjaardag met een feestelijke artiestenparade. Luc van Meeuwen, Marjan Berger, Bobby Prins, Salim Seghers, Yannick, Ger Edwards, Faith, Ron Davis en Miss Diamond gaan voor niets minder dan een Happy Birthday.

Fanbal Bobby Prins

Naar jaarlijkse gewoonte vindt vindt het Fanbal van Bobby Prins plaats in de Kaasboerin. Ook deze keer brengt hij weer tal van tot artiesten mee om er een spetterende namiddag van te maken: 
Prins Junior Band, Salim Seghers, Luc van Meeuwen, Dennie Demaro, Marjan Berger, Mike Grondy & Andrea Schön.

Diner & Dance

Op 14 oktober is het nog eens tijd voor een echt dansfeest in De Kaasboerin. Een heerlijk menu en spetterende optredens van John De Bever, Maarten Verhees, Frans Van Adrichem en Sieneke.  We sluiten af met een afterparty met Dave Bullens.

BeNe-Toppers

Geen voetbalmatch maar een heus muzikaal spektakel met Belgische en Nederlandse hits. Op 16, 17, 18 en 19 oktober krijgen we enkele toppers over de vloer:  Gary Howard (ex-zanger The Flying Pickets), José Sep, Herbert Verhaeghe, Vinnie & Elly, Yvan Verelli en The Stardancers.

Elvis In Memory Show

Op 21 oktober brengt Kees Versluys de grootste Rock ‘n Roll -ster weer tot leven in De Kaasboerin. Een prachtige tributeshow aan ‘the-one-and-only” Elvis Presley. 

November

Verjaardagsshow Kurt Crabbé

Naar jaarlijkse gewoonte viert Kurt Crabbé zijn verjaardag in de Kaasboerin. Ook deze keer brengt hij weer tal van tot artiesten mee om er een spetterende namiddag van te maken: 
Jo Vally, Ronnie Tober, Gio Vano, Bandit, Lissa Lewis, Salim Seghers, Diana Tuytelaars, Youston en De Zusjes Van Wanrooy .

Classics, Country & Crooners

We gaan niet niet moeilijker maken, want de titel van deze geweldige showreeks zegt al voldoende :o). Op 6, 7, 8 en 9 november worden we muzikaal verwent door:  Oscar Harris, Bandit, Christof Chapsis, Armand Magic, Dina Rodrigues, Stijn Vande Voorde en The Stardancers.  

The Best Of Animolly

Een avondvullend komisch showprogramma met alle beste acts van Animolly en gastoptredens van: 
 Filip D’Haeze, Danny Fabry, Marc Stans en Kurio. 

Weekend van de Stoverij

Een heerlijk viergangenmenu waarin tal van stoverijgerechten centraal staan. 

Diner & Dance

Op 18 november is het nog eens tijd voor een echt dansfeest in De Kaasboerin. Een heerlijk menu en spetterende optredens van Jeffrey Heesen, Frank Verkooyen, Dennis Smits en Frank Van Weert.  We sluiten af met een afterparty met Frank Van Weert als DJ. 

Najaarsfavorietjes

Op 20, 21, 22 en 23 november worden we muzikaal verwent door:  Luc Steeno, Donna Lynton, Lissa Lewis, Jennifer Berton, Loïc Molla en The Stardancers.  

Fanbal Yvan Verelli

Op 24 november houdt Yvan Verelli zijn fanbal bij ons in Postel met een hele resem gastartiesten… Klik snel hieronder voor meer info en reserveringen!

Tribute to Men in Black

Op 25 november brengt Bandit samen met 5 muzikanten een live concert met nummers van Roy Orbison, Johnny Cash en Elvis Presley. Een unieke avond in De Kaasboerin!

December

Back to the golden years: THE TREMS

We keren terug naar de tijd van weleer waar het wereldfenomeen Tremeloes hit na hit scoorde. Een prachtig avondprogramma met THE TREMS. U kan deze avond met of zonder menu beleven.

Sinterklaasontbijt

Ook dit jaar komt de sint naar De Kaasboerin. Op zondag 3 december organiseren we een heerlijk ontbijtbuffet met al van lekkere zoetigheden voor onze kleinste bezoekers.  

Swingende Winterdisco

Begin december is de sint in het land. We vieren zijn verjaardag met een swingende winterdisco! Op 4, 5, 6 en 7 december 2023 zijn Greg Bannis (ex-zanger Hot Chocolate), Frank & Christel Galan, Kees Versluys, Johan Veugelers, Daisy Thijs, Mysty Moonlight en The Stardancers te gast. Ook zal Sinterklaas elke dag een bezoekje aan De Kaasboerin brengen. 

Diner & Dance

Op 9 december is het nog eens tijd voor een echt dansfeest in De Kaasboerin. Een heerlijk menu en spetterende optredens van Raymon HHermans, Pascal Redeker, Dennis Smits en Robert Pater. We sluiten af met een afterparty met DJ Dave.

Early Christmas Show

Traditiegetrouw brengen we in december een prachtige kerstshow. We nodigen jullie uit op 11, 12, 13 en 14 december 2023 in onze sfeervolle “Kerstboerin”. Ben Cramer, Luc van Meeuwen, Mieke, Koen Bossuyt, Paco Garcia en Remi & Rachel zorgen voor feestelijk spektakelstuk.

april 2024

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
1
2
3
4
5
6
7
Events for 1 april
Events for 2 april
Geen evenementen
Events for 3 april
Geen evenementen
Events for 4 april
Events for 6 april
Events for 7 april
8
9
10
11
12
13
14
Events for 8 april
Geen evenementen
Events for 9 april
Geen evenementen
Events for 10 april
Geen evenementen
Events for 11 april
Events for 13 april
Events for 14 april
15
16
17
18
19
20
21
Events for 15 april
Geen evenementen
Events for 16 april
Events for 17 april
Geen evenementen
Events for 18 april
Events for 20 april
Events for 21 april
22
23
24
25
26
27
28
Events for 22 april
Geen evenementen
Events for 23 april
Events for 24 april
Geen evenementen
Events for 25 april
Events for 27 april
Geen evenementen
Events for 28 april
29
30
1
2
3
4
5
Events for 29 april
Geen evenementen
Events for 30 april
Geen evenementen
Events for 2 mei
Events for 5 mei

November