Show Specials & Themadagen

Hieronder kan u onze nieuwste show specials, thema-dinnershows en familiedagen vinden. 
Let op! Deze zijn doorgaans éénmalige events, snel reserveren is aangeraden. 
U kan uw tickets vanaf heden ook online aankopen
Heeft u nog vragen?  Stuur ons gerust een mailtje of bel ons op +32 (0)14 37 70 84 

Een Zoen van Toen - Live Concert

Een namiddag nostalgie met het live concert van het bekende trio Stokman en Vos. Een perfecte namiddag voor een tripje naar ieders jeugd. 

Revue Royale - Première

Op zaterdag 11 december lanceren we onze eigen revue show. Een avond vol muziek, dans, humor en lekker eten. Onze cast van dienst: Luc Caals, PC Brown, The Supermodels, The Stardancers en Duo Real Time.

Luc Van Meeuwen toost op 2022

Vuurwerk, lekker eten en bubbels… het nieuwe jaar is van start gegaan!
Luc Van Meeuwen nodigt u uit om samen te klinken op 2022, dit met een heerlijk diner en feestelijk showspektakel. 

Winters Muziek & Stampotfestival

Halfweg de wintermaanden is het tijd voor een verwarmende shownamiddag. Een heerlijk klassiek stamppotbuffet en optredens van Dolly & Driekus, Freek Vanrooy, Mister Nightlife, Kurt Crabbé, Johnny Claye en Miss Dixie

David Vandyck - Valentijn Akoestisch

Om het Valentijnsweekend in te zetten, is David Vandyck te gast in De Kaasboerin. Een namiddagvullend muziekprogramma met live muzikanten. Een liefdevolle middig om niet te vergeten. 

Valentijn Dinnershow

Februari, de maand van de liefde en naar jaarlijkse gewoonte kunt u bij ons samen met uw geliefde het feest van Cupido vieren. Wij serveren een heerlijk viergangenmenu en een liefdevolle show met Bandit, Tina Rosita, Luc Van Meeuwen, Freddy Davis, Kurt Crabbé, Stijn Vande Voorde en Pino Baresi.  

Keukenparty

Op 19 februari, da’s  een zaterdag, wordt u aan het buffet op uw wenken bediend door – anders dan anders – de artiesten zelf. Daarna zetten ze ook op het podium hun best beentje voor.

De Abrahams en Sara's van de Vlaamse muziek

12 maart is de dag waarop de coryfeeën van de Vlaamse muziek te samen op ons podium staan. Een unieke show met heel wat muzikale jaren op de tellers….

Margriet en de Mannen

Margriet Hermans tapt op zaterdag 2 april 2022 sappige moppen in het gezelschap van enkele kloeke manskerels. Haar warme bulderlach zal ongetwijfeld door de hele Boerin weergalmen…

Paasdinnershow

De Paashaas is weer in het land. Hij brengt ons niet alleen heel veel chocolade maar ook een prachtige shownamiddag met Frank Galan, Ive Renaerts, Danny & Marleen, Jordy Vannett, Jennifer Berton en Robin McRay. Een fris lentemenu met de eerste asperges brengt deze middag op smaak.    

De Kaasboerin schlagert de lente in

WILLY SOMMERS is vandaag te gast in De Kaasboerin tijdens een heuse schlagernamiddag. Rene Redley, Gunther F, Andrea Schön, Adje Palen en Johnny Claye vervolledigen ons podium.  Dit belooft een niet te missen feestje te worden.  

Moederdag Dinnershow

Moeders, moekes, maatjes en mama’s, zet u schrap! Op 8 mei worden jullie extra in de watten gelegd met een feestelijke dinnershow. Want jullie zijn het waard!

Muzikale Voltreffers in Aspergetijd

“Oh yeah!” Op zaterdag 21 mei 2022 knallen o.a. Sergio en Kurt Crabbé de ene muzikale voltreffer na de andere door De Kaasboerin. Maar eerst eten natuurlijk: een viergangenmenu met asperges in de hoofdrol!

Roy Orbison Akoestisch

Op zaterdag 4 juni 2022 brengt Bandit samen met 5 livemuzikanten een akoestische ode aan één van zijn grootste helden: “The Big O”. Wij voelen de kippenvelmomenten nu al aankomen. 🙂

MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
1
2
3
4
5
6
7
Events for 1 juli
Geen evenementen
Events for 2 juli
Geen evenementen
Events for 4 juli
Geen evenementen
Events for 6 juli
Events for 7 juli
8
9
10
11
12
13
14
Events for 8 juli
Geen evenementen
Events for 9 juli
Geen evenementen
Events for 11 juli
Geen evenementen
Events for 13 juli
Geen evenementen
Events for 14 juli
15
16
17
18
19
20
21
Events for 15 juli
Geen evenementen
Events for 16 juli
Geen evenementen
Events for 18 juli
Events for 20 juli
Events for 21 juli
22
23
24
25
26
27
28
Events for 22 juli
Events for 27 juli
Events for 28 juli
29
30
31
1
2
3
4
Events for 29 juli
Geen evenementen
Events for 1 augustus
Events for 4 augustus