Show Specials & Themadagen

Hieronder kan u onze nieuwste show specials, thema-dinnershows en familiedagen vinden. 
Let op! Deze zijn doorgaans éénmalige events, snel reserveren is aangeraden. 
U kan uw tickets vanaf heden ook online aankopen
Heeft u nog vragen?  Stuur ons gerust een mailtje of bel ons op +32 (0)14 37 70 84 

Vakantiefavorieten 2

Een zomerse ‘feel-good’ namiddag met een heerlijke Barbecue en optredens van:  Luc Van Meeuwen, Ive Renaerts, Freddy Davis, Eric Baghuis, Gio Vano en Paul Bruna

Vakantiefavorieten 3

Een zomerse ‘feel-good’ namiddag met een heerlijke Barbecue en optredens van:  Bandit, Youston, Sally, Glenn Thienpondt, Torsten, William Whopi en Christof Chapsis.  

Vakantiefavorieten 4

Een zomerse ‘feel-good’ namiddag met een heerlijke Barbecue en optredens van:  Kurt Crabbé, De Melando’s, Ivan Verreli, Ingrii, Ida De Nijs en Jake.   

Parels van Duetten

Alweer een programma anders dan anders op ons podium. Luc Van Meeuwen & Mieke, Peggy & Giovanni, Doran & Elis, Tom & Tamara en Jo Plezier & Ziva brengen voor u de mooiste duetten. De show wordt aangevuld met The Stardancers.  

Bandit and the Ladies

Zaterdag 28 augustus 2021 staat Bandit naar goede gewoonte met enkele prachtdames op de planken in De Kaasboerin. Deze keer zijn dat Dina Rodrigues, Leah Bien, Nadine en Sofie Jacobs.

Spectaculaire Travestieshow

Naar jaarlijkse gewoonte brengen we in september een heus travestiespektakel naar ons podium. The Supermodels en The Stardancers maken er weer een show vol glitter, glamour en veel humor van. Youston en Marc Stans zorgen opnieuw voor de muzikale noot. 

Mieke & Friends

Alweer de derde editie van deze shownamiddag. Dit jaar brengt Mieke vier mannelijke vrienden mee: Bandit, Michael Lanzo, Nathan De Clerck en Vader Abraham. Een niet te missen rollercoaster door hits van vroeger en nu.  

Neefs - Drie generaties vol muziek

Een UNIEKE show bij ons in De Kaasboerin. Günther Neefs deelt het podium met zijn tante Conny Neefs en nichtje Hannelore (dochter van Conny). Ze worden begeleid door Erik De Vos die voor de livemuziek zorgt. Een nooit eerder geziene show in Vlaanderen. 

Das Käsebäuerin Herbstfest

Ons jaarlijks Duits getinte Schlagerfeest is ook weer van de partij. Een namiddag vol leute en ambinace wordt verzorgd door Thomas Julian, Steffi Aus Tirol, De Havenzagers, De Patons en  De Schatzi’s

ELVIS 'in memory' Show

Kees Versluys brengt een spectaculaire ode aan de King of Rock ‘n Roll: Elvis Presley. Een themadiner en expositie maken deze middag compleet.

De Prins en zijn Prinsessen

Op zaterdag 23 oktober komt Bobby Prins het beste van zichzelf geven. Hij wordt bijgestaan door 4 prachtige prinsessen. Samen zorgen zij voor een nooit eerder geziene shownamiddag. Deze show was orgineel gepland op 13 maart 2021.

Van Corry & De Rekels tot Corry Konings 70+

Wauw! Een namiddag vol nostalgie. Corry Konings is vandaag onze centrale gast en brengt haar hits van vroeger en nu. Ze wordt bijgestaan door Freddy Davis, Ivan Verelli, Kurt Crabé, Aron en Youri. Alweer een show om niet te missen! 

Spaanse Middag met Belle Perez

November sluiten we af met een ‘Spaanse Furie’, of beter gezegt: een tornado. Belle Perez komt De Kaasboerin in vuur en vlam zetten samen met Frank Galan, Dina Rodriguez, Paco Garcia en The Stardancers. We serveren ook heerlijke Tapas van Casa Meo.

Een Zoen van Toen - Live Concert

Een namiddag nostalgie met het live concert van het bekende trio Stokman en Vos. Een perfecte namiddag voor een tripje naar ieders jeugd. 

Revue Royale - Première

Op zaterdag 11 december lanceren we onze eigen revue show. Een avond vol muziek, dans, humor en lekker eten. Onze cast van dienst: Luc Caals, PC Brown, The Supermodels, The Stardancers en Duo Real Time.

Luc Van Meeuwen toost op 2022

Vuurwerk, lekker eten en bubbels… het nieuwe jaar is van start gegaan!
Luc Van Meeuwen nodigt u uit om samen te klinken op 2022, dit met een heerlijk diner en feestelijk showspektakel. 

Winters Muziek & Stampotfestival

Halfweg de wintermaanden is het tijd voor een verwarmende shownamiddag. Een heerlijk klassiek stamppotbuffet en optredens van Dolly & Driekus, Freek Vanrooy, Mister Nightlife, Kurt Crabbé, Johnny Claye en Miss Dixie

David Vandyck - Valentijn Akoestisch

Om het Valentijnsweekend in te zetten, is David Vandyck te gast in De Kaasboerin. Een namiddagvullend muziekprogramma met live muzikanten. Een liefdevolle middig om niet te vergeten. 

Valentijn Dinnershow

Februari, de maand van de liefde en naar jaarlijkse gewoonte kunt u bij ons samen met uw geliefde het feest van Cupido vieren. Wij serveren een heerlijk viergangenmenu en een liefdevolle show met Bandit, Tina Rosita, Luc Van Meeuwen, Freddy Davis, Kurt Crabbé, Stijn Vande Voorde en Pino Baresi.  

Keukenparty

Op 19 februari, da’s  een zaterdag, wordt u aan het buffet op uw wenken bediend door – anders dan anders – de artiesten zelf. Daarna zetten ze ook op het podium hun best beentje voor.

Margriet en de Mannen

Margriet Hermans tapt op zaterdag 26 juni sappige moppen in het gezelschap van enkele kloeke manskerels. Haar warme bulderlach zal ongetwijfeld door de hele Boerin weergalmen…

Paasdiner Show

De Paashaas is weer in het land. Hij brengt ons niet alleen heel veel chocolade maar ook een prachtige shownamiddag met Frank Galan, Ive Renaerts, Danny & Marleen, Jordy Vannett, Jennifer Berton en Robin McRay. Een fris lentemenu met de eerste asperges brengt deze middag op smaak.    

De Kaasboerin schlagert de lente in

WILLY SOMMERS is vandaag te gast in De Kaasboerin tijdens een heuse schlagernamiddag. Rene Redley, Gunther F, Andrea Schön, Adje Palen en Johnny Claye vervolledigen ons podium.  Dit belooft een niet te missen feestje te worden.  

Moederdag Dinnershow

Moeders, moekes, maatjes en mama’s, zet u schrap! Op 8 mei worden jullie extra in de watten gelegd met een feestelijke dinnershow. Want jullie zijn het waard!

Muzikale Voltreffers in Aspergetijd

“Oh yeah!” Op zaterdag 21 mei 2022 knallen o.a. Sergio en Kurt Crabbé de ene muzikale voltreffer na de andere door De Kaasboerin. Maar eerst eten natuurlijk: een viergangenmenu met asperges in de hoofdrol!

Roy Orbison Akoestisch

Op zaterdag 4 juni 2022 brengt Bandit samen met 5 livemuzikanten een akoestische ode aan één van zijn grootste helden: “The Big O”. Wij voelen de kippenvelmomenten nu al aankomen. 🙂

juni

juli 2021

augustus
MA
DI
WO
DO
VR
ZA
ZO
28
29
30
1
2
3
4
Events for 28 juni
Events for 29 juni
Events for 30 juni
Events for 1 juli
Events for 3 juli
Events for 4 juli
5
6
7
8
9
10
11
Events for 6 juli
Events for 7 juli
Events for 8 juli
Events for 10 juli
Events for 11 juli
12
13
14
15
16
17
18
Events for 12 juli
Events for 13 juli
Events for 15 juli
Events for 17 juli
Events for 18 juli
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1