Zomerprogramma 2021

Zomerse Activiteiten

Zomerwandelen en -fietsen

Wij hebben dit jaar zowel een zomerwandeling als 2 fietstochten voor u uitgestippeld. Kom ons mooie grensgebied verkennen per stalen ros of met uw stevigste stappers aan 🙂 

Nikolini's Speel & Tovershow

Vanaf woensdag 7 juli 2021 is er iedere woensdag in juli en augustus, tussen 14u00 en 18u00 gratis kinderanimatie met Nikolini’s  Speel- & Tovershow. 

BBQ à Volenté

Op zaterdag 17 juli 2021 komt u tussen 17u00 en 20u00 gezellig barbecueën in De Kaasboerin. Voor slechts € 19,95 per persoon eet u dan à volonté met keuze uit 4 soorten vlees en 2 soorten vis, aangevuld met groentjes, bijpassende sauzen, frietjes en stokbrood (dranken niet inbegrepen).

Spareribfestival

Op maandag 19 juli vindt ons jaarlijks Spareribfestival plaats. Heerlijke ribbetjes met frietjes en uitgebreide saladebar. Berry Grimm is ook weer van de partij voor een namiddag vol muziek. Reserveren verplicht.

Steppegras Speciale Actiedag

Op zaterdag 24 juli kan u genieten van ons heerlijke Steppegras aan de promoprijs van €19,95 per persoon. Verkrijgbaar met diverse vlees- en visgerechten.  

Two for One

Op zaterdag 31 juli kan u genieten van een heerlijk viergangenmenu met twee voor de prijs van één. De actie geldt voor alle veelvouden van 2 🙂 

Mosselfestijn: € 16,50 per portie

Mosselen met frietjes of brood aan € 16,50 per portie op 9, 10 en 11 augustus 2021… veel gekker moet het niet worden. Reserveren verplicht.

Two for One

Op zaterdag 14 augustus kan u genieten van een heerlijk viergangenmenu met twee voor de prijs van één. De actie geldt voor alle veelvouden van 2 🙂 

BBQ à Volenté

Op zaterdag 21 augustus 2021 komt u tussen 17u00 en 20u00 gezellig barbecueën in De Kaasboerin. Voor slechts € 19,95 per persoon eet u dan à volonté met keuze uit 4 soorten vlees en 2 soorten vis, aangevuld met groentjes, bijpassende sauzen, frietjes en stokbrood (dranken niet inbegrepen). 

Zomershows

Vrolijke Vrijdagen

Vanaf vrijdag 9 juli starten we weer met onze Vrolijke Vrijdagen: Muzikale namidagen met tal van artiesten.  Bij goed weer op ons terras, bij slecht weer in onze zaal.  

Happy Mondays

We starten de week met muziek en ambiance, een zomerse feel-good namiddag! 
Bij goed weer op ons terras, bij slecht weer in de zaal. 

Terrascafé met livemuziek

Op enkele dins- en donderdagen in de zomer van 2021 is het in De Kaasboerin “TerrascafĂ©”. Een gezellig terrasje doen met een livemuziekje op de achtergrond… Moet kunnen!

Vakantiefavorieten Shows

Deze shows vinden plaats op zaterdagnamiddag. Twee in juli en twee in augustus. Zomervakantie, Vlaamse topartiesten en een heerlijke BBQ.
Wat kunnen we nog meer wensen? 🙂